Samarbejdspartnere

 

ET STÆRKT SAMARBEJDE MED VÆGT PÅ LOYALITET OG STABILITET

WIOS food er som professionel forretningspartner afhængig af en række samarbejdspartnere, der hjælper os med at være en dynamisk, troværdig og stabil virksomhed, der leverer varen til tiden, til prisen og til fuld tilfredshed.

Vi udvælger vores samarbejdspartnere med stor omhu for at være sikre på, at de lever op til vores kunders høje forventninger til kvalitet, fødevaresikkerhed og leveringsdygtighed.

 

LAGER, LOGISTIK & DISTRIBUTION

ALPI Danmark står for lagerhotel, labelling, ompakning, emballering og distribution til kunderne.

ALPI er et speditionsfirma med logistikcentre i Herning, Greve og Odense samt et salgskontor i Århus. De arbejder med stort set alle former for transport til lands, til vands og i luften. Endvidere er de eksperter i løsninger inden for lagerhotel og pick-pack, ligesom de yder professionel rådgivning om told og andre transportrelaterede problemstillinger.

 

FØDEVAREMÆRKNING & DEKLARATION

LOLEX og VAREFAKTA er vores garanter for, at varen holder, hvad den lover.  LOLEX og VAREFAKTA er med til at sikre, at vi har styr på etiketten.

Deres konsulenter hjælper os med:

  • Regler om fødevaremærkning i praksis
  • Juridisk korrekt mærkningssprog
  • Teknisk indsigt i råvarer og processer
  • Rådgivning på dansk og engelsk
  • Indføring i mærkningsregler
 

Kontakt os

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Kontaktformularen kan bruges til alle spørgsmål, som du ikke har fået svar på her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

WIOS food ApS
Viengevej 6A
8240 Risskov
Danmark

CVR / VAT number: DK-29415714
Telefon: +45 7026 2890
E-mail: info@wios.dk