BREAD, MUFFINS, BAGELS, COOKIES, BAKED GOODS, CONFECTIONERY, SNACKS AND MUCH MORE

LÆS MERE OM

WIOS FOOD

Om WIOS food

VÆRDIFULDE FORDELE FOR ALLE PARTER

WIOS food og er et værdiskabende bindeled mellem europæiske producenter af brød, kager og konfekture, dansk detailhandel og forbrugerne.

Vi er en veletableret fødevareimportør i Danmark, der introducerer nye og innovative produkter på det danske marked. Vores store viden om og erfaring med fødevarer samt forbruger- og markedstendenser kommer alle til gode. Vi hjælper producenter med at tilpasse og sælge kvalitetsvarer til det danske marked.

Den danske detailhandel benytter os til at finde og levere unikke, nyskabende og salgbare produkter. Sidst, men ikke mindst, nyder forbrugerne godt af vores indsats for at give dem gode smagsoplevelser og værdi for pengene. WIOS food ApS blev stiftet i 2006 og er beliggende i Aarhus. Virksomheden er drevet af Jesper Smedegaard, der har arbejdet i fødevarebranchen siden 1991.

KUNDER

DET VÆRDISKABENDE BINDELED MELLEM PRODUCENTER OG DETAILHANDEL

WIOS food er det lille, effektive tandhjul mellem de store tandhjul – vi sørger for, at udenlandske producenter får afsat deres unikke varer til de førende danske detailbutikker, kæder og grossister. 

Vores fornemmeste opgave er at tilføre størst mulig værdi til vores kunder ved at finde nye og unikke varer på det europæiske marked til fornuftige priser, som de kan afsætte i Danmark med stor kundetilfredshed og indtjeningsmuligheder. Vores primære kunder udgør intet mindre end 92 % af den danske dagligvarehandel.

Vi er stolte over at levere produkter til følgende kunder:

 

KUNDER

 

BRANDING OG MARKEDSFØRING

Vi samarbejder med de dygtigste professionelle bureauer for at sørge for, at dit produkt bliver præsenteret på den helt rigtige måde og opnår det rette image.

Dit produkt sælger bedst, hvis de unikke egenskaber bliver fremhævet over for de danske forbrugere. Vi tager naturligvis hensyn til det danske marked og forbrugertendenser, når vi udvikler og designer alt lige fra emballage, tekst, grafisk identitet til kampagner i samarbejde med udvalgte danske reklame- og designbureauer.

Branded products, own label eller private label.

Med WIOS food som importør vil produkterne blive tilpasset til det danske marked på baggrund af viden om præferencer i forhold til størrelse, mængde og smag. Vi sørger for at tilpasse produktet til detailhandelens ønsker, så de med størst mulig sandsynlighed kan sælge varerne med succes til de danske forbrugere.

 

Samarbejdspartnere

SAMARBEJDE MED VÆGT PÅ LOYALITET OG STABILITET

WIOS food er som professionel forretningspartner afhængig af en række samarbejdspartnere, der hjælper os med at være en dynamisk, troværdig og stabil virksomhed, der leverer varen til tiden, til prisen og til fuld tilfredshed.

 

 

 

Kontakt os

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Kontaktformularen kan bruges til alle spørgsmål, som du ikke har fået svar på her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

WIOS food ApS
Viengevej 6A
8240 Risskov
Danmark

CVR / VAT number: DK-29415714
Telefon: +45 7026 2890
E-mail: info@wios.dk